Efterlängtad upphandling annonserad

Äntligen kan vi meddela att upphandlingen för den första fasen av webbprojektet har annonserats och intresserade leverantörer ska senaste den 13 juni lämna sina anbud.

Omfattning

Avropet avser IT-resurskonsulttjänster för följande roller: UX lead , UX designer, användarbarhetstestare, grafisk formgivare och innehållsstrateg. Tanken är att dessa ska hjälpa oss att snabbt komma igång med de analyser och ytterligare förarbeten som krävs för att initiera utveckling.

  • Analys- och strategi
  • Konceptutveckling
  • Implementering och tester

Förseningen har sina förklaringar

Skäl till att upphandlingsarbetet har fördröjts är främst den arbetsbelastning som myndighetens upphandlingsenhet haft under en tid och föreslog slutligen att upphandlingskonsulter skulle anlitades. Efter tre veckors granskningsarbete kunde slutligen avropet från kammarkollegiets ramavtal för resurskonsulter annonseras.

Vikten av IT-kunniga upphandlare

För att skapa en framgångsrik onlinenärvaro krävs att alla kunniga parter samarbetar för att nå målen. I detta arbete är upphandlingskompetensen en viktig del inte minst för att formulera de viktiga kraven på ett juridiskt korrekt sätt, men även att individen har insikt i informationshantering, tekniska aspekter samt organisatoriska frågor så som IT-styrning och informationsklassning.

 

Underlaget mejlades ut till ramavtalsleverantörerna.
2.7-4890/217 Avrop av IT-resurskonsulter till projekt för utveckling Socialstyrelsen består av följande dokument:

Information

Krav på avropssvaret

Krav på uppdraget

Utvärdering av avropssvar

Kontrakt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *