Inventering pågår

Just nu arbetar tre olika team med att inventera och ge oss en överblick av verkligheten i myndighetens digitala landskap. Vi frågar: vilka initiativ/projekt/webbar pågår och planeras den närmaste tiden?

Detta gör vi för att kunna avgöra vilka saker som påverkar webbprojektet? Vad måste vi ta hänsyn till och vilken effekt har de på projektet?

Satsningarnas livscykel tydliggörs

Vi har dessutom börjat formulera hur vi tänker kring livscykelperspektiv för system, tjänster och funktioner. Allt detta arbete innebär att vi får grepp om exakt vilken omfattning projektet ska ha.

Dokument

Om du som är anställd vill läsa mötesanteckningar finner du dem i projektplatsen i intranätet.

Här finns ett levande dokument som visar aktuell status för inventeringsarbetet.

Här finns mötesanteckningar från träffar om inventeringen.

2 reaktioner till “Inventering pågår

 • juni 7, 2017 kl. 8:40 f m
  Permalink

  Hej, jag har sett sammaställnigen av inventeringen. Det finns några delsystem på nuvarande extern webb som inte finns med i denna. Skall man redigera det aktuella xls-dokumentet eller meddela någon på annat sätt?

  Svar
  • juni 15, 2017 kl. 7:30 f m
   Permalink

   Toppen att du noterat detta! Hitintills har det inte inom myndigheten inte funnits någon övergripande bild av alla de satsningar som sker runt om och trots att vi trott att vi kontaktat alla som kan ge oss info, har vi fortfarande inte en komplett bild. Ovärderligt med din hjälp!

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *